MENU
Informatie aanvragen?
Professioneel, integer en betrokken

Vragen? Bel ons 088-0018500

Referenties Referenties

Referenties

In de loop der jaren heeft Hugo van der Heide een flink aantal mensen en organisaties geholpen. Hieronder een aantal referenties.

Eric Groothuis – Lean Management Professional (in ruste)

In 2007 ontstond er een “verschil van inzicht in het te voeren beleid” met de organisatie waar ik toe werkte. Na een paar maanden kwam ik terecht bij Hugo van der Heide met de vraag: “Help mij bij het vinden van een nieuwe baan”. In het grondige en zorgvuldige begeleidingstraject zoals door Hugo opgesteld kwam ik er steeds meer achter dat het opnieuw aangaan van een (hiërarchische) dienstbetrekking mogelijk, gegeven de persoon die ik nu eenmaal ben, niet de allerbeste keuze was om te maken. En daarbij ook niet realistisch als eind-vijftiger.
Het begeleidingstraject was nuttig en nodig om tot inzichten te komen over mijzelf, over wat ik verder wilde met mijn loopbaan als (belangrijk) onderdeel van mijn leven. Hugo begeleidt het proces om daar te komen zorgvuldig, met geduld en gelukkig ook met een gezonde dosis humor. De af te leggen weg met workshops, presentaties, zelfwerkzaamheid en persoonlijke gesprekken bleek uiteindelijk stimulerend en deels zelfs bevrijdend. Genoeg om te kiezen voor mijn eigen weg, met (nog) meer plezier en succes dan in mijn loopbaan voorafgaand aan het traject met Hugo.
Voor wie het nog niet duidelijk is, ik beveel Hugo van harte en met plezier aan bij iedereen die, op welke manier dan ook, vastloopt in zijn (loop-)baan.

Theo Mensink

In verschillende situaties (als manager/leidinggevende en als persoonlijk cliënt) heb ik mogen meemaken hoe Hugo mijn medewerkers en mijzelf heeft begeleid op weg naar een nieuwe en fijne plek. Door zijn inzicht in de mens en situatie weet hij al snel de beste route uit te stippelen om deze samen te bewandelden.
Deskundig , doortastend, doeltreffend en altijd eerlijk met een goed resultaat tot gevolg is mijn ervaring met Hugo. Van begin tot eind vertrouwen in zijn aanpak en in hem als mens.

Edith van de Horn

Dankzij een goede relatie kreeg ik de naam van Hugo van der Heide door, ik had op dat moment advies nodig en moest Hugo maar bellen, dan zou het wel goed komen met mij. Ik kan niet anders zeggen dan dat deze relatie mij niet alleen een dienst heeft bewezen, maar ook een zeer plezierige ervaring heeft bezorgd. `Ga voor je geluk en niet voor je gelijk` waren de eerste woorden en dat was het startpunt van een traject, professioneel en plezierig. Die woorden “leen” ik zeer regelmatig en zet ze in naar anderen toe. Nu werk ik met plezier en succes voor mijzelf.

Jan H.

Het is nu ongeveer een jaar geleden dat we samen aan tafel zaten om in goed overleg mijn ontslag te regelen via een vaststellingsovereenkomst. Nu een jaar later terug kijkend is het een goed besluit geweest weg te gaan. Te gaan voor je Geluk en niet voor je Gelijk zoals jullie zo mooi zeggen.
En ik doe nu een combinatie van werkzaamheden, een Thuiszorg team hier in eigen dorp en intussen ook al met projecten bezig organisatie breed. Bij een huisartsencoöperatie bijscholingen geven aan huisartsen en praktijkondersteuners..
En als laatste (hetgeen ik nooit verwacht had!), een eigen bedrijfje in tuinonderhoud en renovatie. Intussen is dat uitgegroeid naar onderhoud in zo’n 25 tuinen.
Ik wil je nogmaals bedanken voor de steun/deskundig advies destijds.