MENU
Informatie aanvragen?
Professioneel, integer en betrokken

Vragen? Bel ons 088-0018500

Het Team Het Team

De mensen achter Carrière Switch

Monique Uithuisje

Monique Uithuisje

Leiderschaps-coach en Strategisch adviseur
Monique heeft ervaring als manager P&O, als interim manager en adviseur organisatie-ontwikkeling. Is voor opdrachtgevers aanspreekpunt voor duurzame inzetbaarheid, employability en ontslag. Als professional gespecialiseerd in loopbaanadvies, outplacement, ontslagbegeleiding en leiderschaps-coaching. Motto: Wanneer je voor je geluk kiest, heb je altijd gelijk!

Diana Driehuis

Diana Driehuis

Coach en Adviseur
Diana heeft ruime ervaring als adviseur P&O, interim adviseur. Is voor opdrachtgevers aanspreekpunt voor advies en begeleiding van personeel op het gebied van Werving & Selectie, loopbaanmogelijkheden, duurzame inzetbaarheid en ont-wikkeling van potentieel. Is sterk in het persoonlijk contact , komt tot de kern door de het ont-wikkelen van (belemmerende) overtuigingen. Motto: Iedereen is specialist in het zichzelf fijn!

De professionals van Carrière Switch

Tijdens het traject wordt u begeleid door een vaste ervaren professional. Deze professional is uw adviseur en gids gedurende het gehele traject en zet indien nodig extra specifieke expertise in van de collega professionals. De professionals zijn ervaren en deskundig op het gebied van outplacement, loopbaan coaching, coaching en psychologisch onderzoek. De professionals zijn onder andere Noloc, DISC, TMA, ICF en CSR gekwalificeerd en gecertificeerd.
Het psychologisch onderzoek wordt uitgevoerd door een NIP psycholoog.