MENU
informatie aanvragen
Professioneel, integer en betrokken

Vragen? Bel ons 088 00 185 00

9,4
Het Team Het Team

De mensen achter Carrière Switch

Bekijk hier de professionals van Carrière Switch

De Directie

Hugo van der Heide

Hugo is sinds 1996 verbonden aan Carrière Switch. Hij heeft ervaring als Manager HRM, interim-manager en organisatieadviseur. Heeft Carrière Switch verder ontwikkeld naar een breed georiënteerd HRM -adviesbureau.

Klaas Huizing

Klaas is sinds 1998 aan Carrière Switch verbonden. Hij was daarvoor werkzaam als Manager HRM in internationaal georiënteerde organisaties. Heeft Carrière Switch uitgebouwd naar een professionele gesprekspartner op strategisch niveau als het gaat om reorganisaties, mobiliteit en employability.

De Adviseurs

loopbaanadviseur annemarie kok

Annemarie Kok

Heeft in de afgelopen 11 jaar ruime ervaring als loopbaanadviseur en trainer opgedaan in diverse branches. Deskundig op het gebied van outplacement, loopbaancoaching en training. Gecertificeerd DISC-consultant

Drs. Marije de Boer

Klinisch psycholoog. Deskundig op het gebied van loopbaancounseling, functioneringscounseling, potentieel assessment en psychologisch onderzoek.

cecile de graaf

Cécile de Graaf

Deskundig in (online) loopbaanadvies, coaching en outplacement. Ervaring als personeelsadviseur, opleidingscoördinator en recruiter in de zorg, politie en onderwijs. Noloc gecertificeerd.

foto asha kalijan

Drs. Asha Kalijan

Loopbaanadviseur, Trainer. Deskundig op het gebied van loopbaanbegeleiding & training. Ervaren in managementcoaching, HRM en implementatie van veranderingen. Gecertificeerd DISC-consultant.

Drs. Margreet Kors

Arbeids- en Organisatiepsycholoog, Loopbaanadviseur, Mediator. Deskundig op het gebied van HRM-management, loopbaancounseling, functioneringscounseling, potentieel assessment en psychologisch onderzoek.

Drs. Caroline Rehbach

Arbeids- en Organisatiepsycholoog, Loopbaanadviseur, Coach en Trainer. Deskundig op het gebied van loopbaancounseling, functioneringscounseling en potentieel assessment. Professional Certified Coach ICF.

Drs. Moniek Verster-Bosman

Klinisch psycholoog, Psychotherapeut, Loopbaanadviseur. Deskundig op het gebied van verzuimbegeleiding en arbeidsre-integratie, coaching, loopbaanbegeleiding en psychologisch onderzoek. Brede ervaring op arbo-curatief gebied. NMI mediator. EMDR practitioner.

Willem Brethouwer RM

Consumentoloog, Consultant, Onderzoeker en Loopbaanadviseur. Onderzoeker/Consultant en Ondernemer met kennis van zaken en zinnen. Ruime ervaring met klant- en marktvraagstukken, identiteit, imago en positionering van organisaties en individuen. Specialist veranderverhalen.

Pieter Vermunt

Heeft ruim 15 jaar ervaring als loopbaanpsycholoog en begeleidt mensen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Deskundig op het gebied van loopbaanbegeleiding, coaching, outplacement en psychologisch onderzoek. Registerpsycholoog NIP A&O. Noloc gecertificeerd.

sigrid-van-der-laan

Drs. Sigrid van der Laan

Loopbaanadviseur en trainer. Ervaring als expat in projectmanagement en consultancy. Deskundig op het gebied van loopbaanbegeleiding, (online) coaching, persoonlijke ontwikkeling en action learning. Noloc erkend loopbaanprofessional en CRBKO geregistreerd docent.

Sascha Fokker

Ruime ervaring als Loopbaanadviseur en trainer. Deskundig op het gebied van loopbaanadvies, outplacement, training en vitaliteit. Gecertificeerd voor de werkenergieanalyse en Noloc erkend loopbaanprofessional.

René van Saane

Loopbaanadviseur, trainer en coach. Deskundig op gebied van outplacement, loopbaanadvies, personal branding en begeleiding naar zelfstandig ondernemerschap. Gecertificeerd DISC-consultant. Noloc gecertificeerd.

Jeanette Turksma

Loopbaanadviseur, daarnaast ervaring als manager arbeidsmobiliteit en manager binnen de financiële dienstverlening. Veel werving & selectie gedaan en coaching van medewerkers naar een volgende stap in de loopbaan.

De Backoffice

Bianca Pathuis

Secretaresse. Bianca maakt onderdeel uit van de backoffice.

Anita Sokolowska

Administrateur. Anita maakt onderdeel uit van de backoffice

Jeannette Been

Secretaresse. Jeannette maakt onderdeel uit van de backoffice.

Sjaak Hummel

Online marketeer en webmaster.

Linda Reijntjes

Receptioniste/telefoniste. Linda maakt onderdeel uit van de backoffice.