MENU
Informatie aanvragen?
Professioneel, integer en betrokken

Vragen? Bel ons 088-0018500

Het Team Het Team

De mensen achter Carrière Switch

Bekijk hier de professionals van Carrière Switch

De Directie

Hugo van der Heide

Hugo heeft ervaring als manager HRM, interim-manager en organisatieadviseur. Is voor opdrachtgevers aanspreekpunt voor employability en ontslagzaken. Als professional gespecialiseerd in ontslagbegeleiding, loopbaanadvies, outplacement en coaching.
Motto; kies voor je geluk in plaats van voor je gelijk!

De Adviseurs

loopbaanadviseur annemarie kok

Annemarie Kok

Heeft in de afgelopen 11 jaar ruime ervaring als loopbaanadviseur en trainer opgedaan in diverse branches. Deskundig op het gebied van outplacement, loopbaancoaching en training. Gecertificeerd DISC-consultant

Drs. Marije de Boer

Klinisch psycholoog. Deskundig op het gebied van loopbaancounseling, functioneringscounseling, potentieel assessment en psychologisch onderzoek.

Drs. Caroline Rehbach

Arbeids- en Organisatiepsycholoog, Loopbaanadviseur, Coach en Trainer. Deskundig op het gebied van loopbaancounseling, functioneringscounseling en potentieel assessment. Professional Certified Coach ICF.

Drs. Moniek Verster-Bosman

Klinisch psycholoog, Psychotherapeut, Loopbaanadviseur. Deskundig op het gebied van verzuimbegeleiding en arbeidsre-integratie, coaching, loopbaanbegeleiding en psychologisch onderzoek. Brede ervaring op arbo-curatief gebied. EMDR practitioner.

Willem Brethouwer RM

Consumentoloog, Consultant, Onderzoeker en Loopbaanadviseur. Onderzoeker/Consultant en Ondernemer met kennis van zaken en zinnen. Ruime ervaring met klant- en marktvraagstukken, identiteit, imago en positionering van organisaties en individuen. Specialist veranderverhalen.

sigrid-van-der-laan

Drs. Sigrid van der Laan

Loopbaanadviseur en trainer. Ervaring als expat in projectmanagement en consultancy. Deskundig op het gebied van loopbaanbegeleiding, (online) coaching, persoonlijke ontwikkeling en action learning. Noloc erkend loopbaanprofessional en CRBKO geregistreerd docent.

Sascha Fokker

Ruime ervaring als Loopbaanadviseur en trainer. Deskundig op het gebied van loopbaanadvies, outplacement, training en vitaliteit. Gecertificeerd voor de werkenergieanalyse en Noloc erkend loopbaanprofessional.

René van Saane

Loopbaanadviseur, trainer en coach. Deskundig op gebied van outplacement, loopbaanadvies, personal branding en begeleiding naar zelfstandig ondernemerschap. Gecertificeerd DISC-consultant. Noloc gecertificeerd.

Nelyandra Schiphorst

Loopbaancoach, teamcoach en trainer. Ruime ervaring als HR adviseur in diverse branches. Deskundig op gebied van loopbaanbegeleiding, outplacement, individuele coaching, teamcoaching, HR Development en training. Gecertificeerd TMA Professional.