MENU
informatie aanvragen
Professioneel, integer en betrokken

Vragen? Bel ons 088 00 185 00

9,4
Outplacement op maat Outplacement op maat

Outplacement op maat

Carrière Switch staat bekend om haar bemiddeling bij ontslag en individueel outplacement. Wij zorgen voor een snelle, constructieve en pragmatische oplossing, met als belangrijk onderdeel het individueel outplacement. Continuïteit van werk en inkomen is immers het allerbelangrijkste.

Met ons Motto: Kies voor je GELUK niet voor je GELIJK, brengen wij veel kwesties snel tot een goede oplossing voor beide partijen.

Wij hebben echter ook veel ervaring in de uitvoering van outplacementtrajecten van meerdere medewerkers in alle branches op alle niveaus. Bijvoorbeeld als onderdeel van het sociaal plan. Afhankelijk van het beschikbare budget, aantallen, profiel van de medewerkers en omstandigheden bieden wij de volgende outplacementtrajecten op maat aan:

Individueel outplacement

Volledig individueel outplacement, inclusief alle garanties: begeleiding naar een duurzame oplossing zonder beperkingen in intensiteit en doorlooptijd tot en met de proeftijd in de nieuwe baan. Coaching in de nieuwe baan en herstart van het traject, wanneer de nieuwe functie, om welke reden dan ook, niet gecontinueerd kan worden. Bij dit traject zijn de medewerkers het beste geholpen, het is in feite een baangarantie.

Afhankelijk van het profiel van de medewerkers en de aantallen, kunnen wij hiervoor een scherpe offerte afgeven. Wij doen liever iets van de prijs af dan concessies te doen aan de inhoud van het traject.

Individueel outplacement op maat

Als er onvoldoende budget beschikbaar is voor een Individueel outplacement inclusief alle garanties, kunnen wij individueel outplacement op maat aan bieden.

Op maat betekent, dat de doorlooptijd bepaald wordt op een beperkt aantal maanden begeleiding. In de praktijk varieert dit van 3 tot 6 tot 9 maanden.

Het traject wordt ingevuld met als uitgangspunt het in het sociaal plan overeengekomen budget.
Doordat de tijdsduur is begrensd vervallen de garanties en kan het traject aanzienlijk goedkoper worden aangeboden.

Groepsoutplacement

Dit houdt in dat de begeleiding niet individueel maar in groepsverband plaatsvindt. Groepsoutplacement houdt een direct marktgerichte benadering in. Er is minder aandacht voor (individuele) verwerking (social counseling) en bijkomende persoonlijke problematiek.

Onderzoek naar wat kan ik, wat weet ik en wat wil ik, vindt minder diepgaand plaats.
Dit is de goedkoopste vorm van outplacement.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
088 00 185 00
Vraag dan een vrijblijvend en gratis oriënterend gesprek aan!
Nu aanvragen