MENU
informatie aanvragen
Professioneel, integer en betrokken

Vragen? Bel ons 088 00 185 00

9,4
Psychologisch onderzoek Psychologisch onderzoek

Psychologisch onderzoek

Psychologisch onderzoek wordt bij Carrière Switch verricht binnen de context van loopbaanontwikkeling. Dit betekent dat er gesprekken plaatsvinden, naast de gebruikelijke capaciteitentesten en het persoonlijkheidsonderzoek. De cliënt bereidt deze gesprekken voor door een aantal specifieke, op de functie gerichte opdrachten uit te werken. De resultaten van de verschillende testen worden uitgebreid met de cliënt besproken en vormen samen met de conclusies uit de gesprekken het materiaal voor verslaglegging.

Door deze procedure herkent de cliënt zich beter in de resultaten van het onderzoek en accepteert deze gemakkelijker. Deze vorm van psychologisch onderzoek geeft tevens informatie over de optimale werkomgeving voor de cliënt en over aspecten die van belang zijn voor een effectieve begeleiding door het management. Daarnaast geeft het psychologisch onderzoek de cliënt concrete aandachtspunten om zijn functioneren te versterken en biedt het perspectief op de verdere ontwikkeling van zijn loopbaan.

Programma

1. Capaciteitenanalyse
Werk- en denkniveau, verbale en numerieke intelligentie, ruimtelijk inzicht.

2. Persoonlijkheidsonderzoek
Werkinstelling, stressbestendigheid, sociale vaardigheden, leiderschapsgedrag en een vergelijking van iemands natuurlijke gedrag met zijn gedrag in de werksituatie.

3. Gesprekken met de adviseur
Bespreken van de testresultaten.

Meer weten over de mogelijkheden
088 00 185 00
Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend een oriënterend gesprek aan.
Direct aanvragen