MENU
informatie aanvragen
Professioneel, integer en betrokken

Vragen? Bel ons 088 00 185 00

9,4
Loopbaanadvies Loopbaanadvies

Loopbaanadvies

Ruim 20 jaar succesvol
Carrière Switch heeft tijdens het loopbaanadvies als missie, een lerende en ondernemende houding bij medewerkers te ontwikkelen, gericht op flexibiliteit, onafhankelijkheid en een stevige positie op de arbeidsmarkt.

Waarom loopbaanadvies?

Uit ervaring blijkt dat medewerkers vaak (te) lang bij een werkgever in een functie blijven, niet doorontwikkelen en (te) specialistisch worden. Bij organisatieveranderingen of bij reorganisaties blijkt het moeilijk deze medewerkers in- of extern te herplaatsen. Daarom wil Carrière Switch met loopbaanadvies medewerkers actief en verantwoordelijk maken voor hun eigen loopbaan. Zodat ze pro-actief kunnen inspelen op veranderingen en meer de regie over hun eigen loopbaan gaan voeren.

Loopbaanbegeleiding

Carrière Switch begeleidt medewerkers, professioneel, planmatig en doelgericht. Levensloop, ontwikkelvermogen en de afstemming werk en privé zijn aandachtspunten. Als duidelijk is wie je bent, wat je weet en wat je kunt, kan er effectief worden gezocht naar een passende positie op de arbeidsmarkt.

In de begeleiding door Carrière Switch wordt veel aandacht besteed aan het zich bewust worden van gedrag, het socialisatieproces en aan ervaringen die in het werk en het leven zijn opgedaan. Deze kunnen positief of negatief zijn en vaak wil men de minder leuke ervaringen graag vergeten. Door bewustwording van positieve ervaringen en negatieve ervaringen om te zetten in leermomenten, wordt zelfvertrouwen ontwikkeld en de eigenwaarde bekrachtigd. In de begeleiding wordt een leerproces op gang gebracht en worden doelen gesteld met als resultaat meer zelfvertrouwen.

Loopbaanadvies voor particulieren

De meeste loopbaanadviestrajecten worden vergoed door de werkgever. We willen echter ook particulieren die op eigen initiatief en voor eigen rekening in staat stellen een professioneel loopbaanadviestraject te volgen. Wij moedigen zelfmanagement aan. Dat is het zelf de regie nemen over je loopbaan en continue werken aan employability, zo blijf je altijd aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt en word je minder afhankelijk van de werkgever. Voor particuliere trajecten kennen we aangepaste prijzen. Als u zelf investeert in loopbaanbegeleiding zijn de kosten aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Ontdek loopbaanadvies van Carrière Switch
088 00 185 00
Vraag nu een vrijblijvend en gratis oriënterend gesprek aan
Nu aanvragen