MENU
informatie aanvragen
Professioneel, integer en betrokken

Vragen? Bel ons 088 00 185 00

9,4
Blog Nieuw ontslagrecht wel goedkoper, maar niet soepeler

Nieuw ontslagrecht wel goedkoper, maar niet soepeler

Het gevolg van de nieuwe Wet Werk & Zekerheid is, dat bij een ontslag de Transitievergoeding vaak aanmerkelijk lager is dan bij de kantonrechtersformule. Maar het ontslagrecht is er niet soepeler op geworden. Dat blijkt wel uit het feit dat rechters 40% van de ontslagaanvragen afwijzen! De rechters zijn nu gebonden aan strikte ontslagcriteria (zie www.ontslag.nl)

Het in onderling overleg uit elkaar gaan via een vaststellingsovereenkomst verdient daarom nog meer dan voor 1 juli de voorkeur. Wij zijn gespecialiseerd in ontslagbegeleiding en outplacement. Onze aanpak leidt meestal tot een vaststellingovereenkomst in goed overleg zonder ruzie, zonder ziekmelding en zonder advocaten. En dat is in het BELANG van alle partijen.

Motto: Kies voor je GELUK, met behoud van regie en eigenwaarde. Outplacement wordt opgenomen in de vaststellingsovereenkomst en iedereen is het er over eens dat outplacement belangrijker is dan een som geld. Outplacement biedt de meeste kans op behoud van werk en inkomen. Zie ook outplacement en ontslagbegeleiding voor meer informatie.

Wij vertellen u graag in een persoonlijk gesprek over onze bijzondere werkwijze.

Laat uw telefoonnummer achter via het contactformulier en wij bellen u graag.

Veel gelezen:
ontslag
Massaontslag Auteur: Hugo van der Heide
ontslag
Ontslag in the blind Auteur: Hugo van der Heide