MENU
Informatie aanvragen?
Professioneel, integer en betrokken

Vragen? Bel ons 088-0018500

Blog Een jaar later!

Een jaar later!

Afgelopen week ontving ik onderstaand bericht in mijn mailbox. Dit is een prachtig voorbeeld van hoe het kan gaan als men kiest voor Geluk in plaats van voor Gelijk.

Dag Hugo,

Al enige tijd had ik in mijn hoofd je een mail te sturen. Het is nu ongeveer een jaar geleden dat we samen aan tafel zaten om in goed overleg mijn ontslag te regelen via een vaststellingsovereenkomst. Nu een jaar later terug kijkend is het een goed besluit geweest weg te gaan. Te gaan voor je Geluk en niet voor je Gelijk zoals jullie zo mooi zeggen.

Samen met Margreet nu een mooie combinatie van drie werkvelden gevonden. Bij een Thuiszorg team hier in eigen dorp en intussen ook al met projecten bezig organisatie breed. Bij een huisartsencoöperatie bijscholingen geven aan huisartsen en praktijkondersteuners. Gelukkig heb ik nu bij deze organisaties ervaren dat het ook anders kan dan bij mijn vorige werkgever.

En als laatste (hetgeen ik nooit verwacht had!), een eigen bedrijfje in tuinonderhoud en renovatie. Intussen is dat uitgegroeid naar onderhoud in zo’n 25 tuinen. Tuinonderhoud met name bij en samen met oudere mensen.

Ik wil je nogmaals bedanken voor de steun/deskundig advies destijds. Dat had ik zonder jou/Carriëre Switch niet gered.

Met vriendelijke groet,

Jan H.

Beginnen vanuit ontslagbegeleiding

Dit is exemplarisch voor cases waar wij aan mogen schuiven tijdens de onderhandeling over de afwikkeling van het ontslag. Zo maken we van ontslag een positieve wending in uw (werkzame) leven. Zit u in eenzelfde situatie? Wacht dan niet langer en neem tijdig contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Veel gelezen:
“Gevangen in je baan” Auteur: Sjaak Hummel
Outplacement
Terug naar start Auteur: Herman Leusman