MENU
informatie aanvragen
Professioneel, integer en betrokken

Vragen? Bel ons 088 00 185 00

9,4
Outplacement Outplacement

Outplacement

Bij ontslag is Outplacement het middel voor een positieve wending in uw (werkzame) leven. Carrière Switch begeleidt outplacementcliënten deskundig en adequaat. Carrière Switch garandeert professionele begeleiding tot en met de proeftijd in uw nieuwe baan. Ongeacht intensiteit en doorlooptijd. Succes is verzekerd, ongeacht de persoonlijke omstandigheden en leeftijd.

Outplacement is de zorgvuldige professionele begeleiding bij het zoeken naar een nieuwe functie, opnieuw in loondienst of het starten van een eigen bedrijf. Carrière Switch staat voor een aanpak, die grote persoonlijke aandacht combineert met een doelgerichte marktbewerking. Met individueel outplacement van Carrière Switch heeft 90% van de kandidaten binnen 9 maanden een nieuwe baan.

Wat houdt outplacement bij Carrière Switch in

Outplacement bij Carrière Switch betekent dat de cliënt zich verzekerd weet van begeleiding en ondersteunende diensten zonder beperkingen in intensiteit of tijd. Tot en met de proeftijd in de nieuwe werkkring. Pas dan wordt de opdracht als afgerond beschouwd. Indien de cliënt dit wenst is hierop vervolgens nog een ‘coaching on the job’ mogelijk. Tevens bieden wij de mogelijkheid om het outplacementtraject opnieuw te starten, wanneer de nieuwe functie, om welke reden dan ook, niet gecontinueerd kan worden.

Bekijk ook onze video met directeur Hugo van der Heide waarin hij meer uitlegt over outplacement bij Carrière Switch:

Zoekt u een geschikt outplacementbureau?
088 00 185 00
Vraag een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek aan
Nu aanvragen